Konkurs për personel akademik të ftuar ne FTI, për vitin akademik 2016 - 2017, (dt. e njoftimit 27.09.2016)

 

 

1. NJOFTIM  Mbi Kriteret e aplikimit dhe nevojat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Elektronikes dhe Telekomunikacionit, për vitin akademik 2016-2017.

 

 

2. NJOFTIM  Mbi Kriteret e aplikimit dhe nevojat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Inxhinierisë Informatike, për vitin akademik 2016-2017.

 

 

3. NJOFTIM  Mbi Kriteret e aplikimit dhe nevojat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Bazave të Informatikës, për vitin akademik 2016-2017.

 

 

 


2016-09-30 01:54:07
 
DII , Kontrolli i II i Diplomave
DET, kontrolli i II-të i diplomave.
NJOFTIM MBI MUNDESINE E APLIKIMIT PER 2 GRANTE SHKEMBIM STUDENTE NE KUADER TE PROJEKTIT ERASMUS+
Njoftim mbi perdorimin e biblotekes online.
Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të FTI-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2019-2020 në Mälardalen University, Suedi
DET, data e mbrojtjes se praktikave dhe diplomave ne sezonin e dimrit, 2018-2019
Njoftim mbi aktivitetin Albanian ICT Awards, 2019
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka