DII , Kontrolli i II i Diplomave

 Njoftim

 

I.Kontrolli i II i Diplomave per studentet e vitit te III, Bachelor ne Inxhinieri Informatike , do te jete ne 7 Qershor 2019, ora 12:00-13:00, salla 214.

 

II.Dorezimi i relacionit te praktikes ,do te jete ne 14 Qershor 2019, ora 12:00-13:00, salla 214.

 

III.Kontrolli i II i Diplomave per studentet ne Master , 7 Qershor 2019, ora 13:00-14:00, salla 214.


2019-05-31 08:14:27
 
DII , Kontrolli i II i Diplomave
DET, kontrolli i II-të i diplomave.
NJOFTIM MBI MUNDESINE E APLIKIMIT PER 2 GRANTE SHKEMBIM STUDENTE NE KUADER TE PROJEKTIT ERASMUS+
Njoftim mbi perdorimin e biblotekes online.
Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të FTI-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2019-2020 në Mälardalen University, Suedi
DET, data e mbrojtjes se praktikave dhe diplomave ne sezonin e dimrit, 2018-2019
Njoftim mbi aktivitetin Albanian ICT Awards, 2019
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka