ORARI JAVOR I RIKTHIMIT NE AUDITOR PER KONSULTIME PER VITET E PARA MASTER I SHKENCAVE NE FTI

Orari i konsultimeve per vitet  e para Master i Shkencave ne Inxhinieri Informatike, Elektronike dhe Telekomunikacioni.

 

Orari viti i pare:


2020-08-28 06:57:30
 
Shlyerja e detyrimeve të mbartura për sesionin e provimeve të vjeshtës
Ri-kujtesë e rregullave anti COVID-19 gjatë sesionit të provimeve
DII-Njoftim, Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Sezoni i Vjeshtes 2019-2020.
DET - KONTROLLI I PARË I DIPLOMAVE, SHTATOR-TETOR 2020
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI 1, BACHELOR NE INXHINIERI TELEKOMUNIKACIONI, VITI AKADEMIK 2020-2021
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI 1, BACHELOR NE INXHINIERI INFORMATIKE, VITI AKADEMIK 2020-2021
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2020 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka