Listat e fituesve të ciklit të dytë, Master i Shkencave dhe Master Profesional në FTI, UPT 2013 - 2014

 

 

 

Lista e Fituesve Master Profesional në Inxhinieri Informatike, DII, FTI, UPT, 2013 - 2014

 

 

 

Lista e Fituesve Master Profesional në Teknologji Informacioni, DET, FTI, UPT, 2013 - 2014

 

 

 

Lista e Fituesve Master i Shkencave në Inxhinieri Elektronike, DET, FTI, UPT, 2013 - 2014

 

 

 

Lista e Fituesve Master i Shkencave në Inxhinieri Informatike, DII, FTI, UPT, 2013 - 2014

 

 

 

Lista e Fituesve Master i Shkencave në Inxhinieri Telekomunikacioni, DET, FTI, UPT, 2013 - 2014

 

 

 

 


2013-10-17 12:46:14
 
Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit (DET), data e mbrojtjes se diplomave ne sezonin i vjeshtes, 2018-2019
Departamenti i Inxhinierise Informatike, Datat e Mbrojtjes se Diplomave per programet e studimit Bachelor dhe Master
Hapja e Procedurave te Punesimit te Personelit Akademik me Kohe te pjesshme ne FTI, viti akademik 2019-2020
DET, data e mbrojtjes se praktikave ne sezonin i vjeshte, 2018-2019
DET - Kontrolli i dyte i diplomave, Shtator 2019
Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Telekomunikacioni, Viti Akademik 2019-2020
Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Informatike, Viti Akademik 2019-2020
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka