Arkiva e Lajmeve
Ceremonia e Diplomimit Korrik 2012
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit Cikli i Parë (Bachelor) dhe Cikli i Dytë (Master i Shkencave) të cilët u diplomuan në Korrik 2012 se ceremonia e diplomimit do të zhvillohet në Dt.23.07.2012 ora 12.00 tek salla 2
Data e publikimit: 2012-07-05 00:00:00
Lexo me teper

Rezultatet Zgjedhore ne FTI, UPT
Ne Tabelen e Informacionit te FTI jane shpallur fituesit per autoritetet dhe organet drejtuese ne FTI.
Data e publikimit: 2012-03-19 00:00:00
Lexo me teper

Ceremonia e dhënies së diplomave Bachelor, 22 Dhjetor 2011
Në datën 22 Dhjetor 2011 u zhvillua ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës.
Data e publikimit: 2012-03-19 00:00:00
Lexo me teper

Zgjedhjet ne UPT
Zgjedhjet ne UPT Me Urdhërin e Ministrit te Arsimit dhe Shkences, nr.21 date 20.01.2012 ?Per fillimin e procesit zgjedhor dhe daten e zhvillimit te zgjedhjeve per autoritetet dhe organet drejtuese ne Institucionet Publike te Arsimit te Larte?
Data e publikimit: 2012-02-08 00:00:00
Lexo me teper

Ceremonia e dhënies së diplomave Bachelor dhe Master: Ceremonia do të zhvillohet më 20 dhe 21 Tetor 2011
Në datën 20 Tetor 2011 do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor, për studentët e diplomuar në Tetor 2010, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Salla e madhe e Rektoratit.
Data e publikimit: 2011-10-12 00:00:00
Lexo me teper

Dita e Lumturimit të Nënë Terezës.
Me rastin e Ditës së Lumturimit të Nënë Terezës
Data e publikimit: 2011-10-12 00:00:00
Lexo me teper

U zhvillua Konferenca e 14 -të Ndërkombëtare mbi Network Based Information Systems NBIS 2011
Në datat 7-9 Shtator 2011 u zhvillua konferenca ndërkombëtare në fushën e TIK në Universitetin Politeknik të Tiranës, Tiranë, Shqipëri...
Data e publikimit: 2011-10-04 00:00:00
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka