Datat e Provimeve

Orari i Provimeve për sezonin e ndërmjetëm të provimeve, ciklet e studimit Bachelor dhe  Master 

 

 

Sesioni i ndërmjetëm zhvillohet në datat:      4.05.2021-17.05.2021  

 

 

Provimet do të zhvillohen në auditor duke respektuar masat Anti-Covid-19.

Do të marrin pjesë vetëm studentët të cilët nuk kanë mundur të futen në provimet e sezonit të dimrit.

 

 

Cikli i parë i studimeve Bachelor.

Cikli i dytë i studimeve Master.

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka