Rregulloret e Programeve të Studimit, Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit

 

Rregulloret e Programeve të Studimit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<< kthehu pas<<<

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2019 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka