Konkurs për personel akademik të ftuar ne FTI, për vitin akademik 2016 - 2017, (dt. e njoftimit 27.09.2016)

 

 

1. NJOFTIM  Mbi Kriteret e aplikimit dhe nevojat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Elektronikes dhe Telekomunikacionit, për vitin akademik 2016-2017.

 

 

2. NJOFTIM  Mbi Kriteret e aplikimit dhe nevojat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Inxhinierisë Informatike, për vitin akademik 2016-2017.

 

 

3. NJOFTIM  Mbi Kriteret e aplikimit dhe nevojat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Bazave të Informatikës, për vitin akademik 2016-2017.

 

 

 


2016-09-30 01:54:07
 
DII - Mbrojtja e praktikave dhe diplomave Vjeshte 2022
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
DET - Mbrojtja e praktikave vjeshtë
Lista e renditur e kandidatëve fitues nga trojet, transferim studimesh, program të dytë studimi
DET-Kontrolli i tretë i diplomës dhe praktikës Vjeshte 2022
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka