Rezultatet Zgjedhore ne FTI, UPT

Zgjedhjet ne FTI, UPT

Me Urdhërin e Ministrit te Arsimit dhe Shkences, nr.21 date 20.01.2012 “Per fillimin e procesit zgjedhor dhe daten e zhvillimit te zgjedhjeve per autoritetet dhe organet drejtuese ne Institucionet Publike te Arsimit te Larte” ne UPT u zhvilluan zgjedhjet me 20 shkurt 2012.

Ne Tabelen e Informacionit te FTI jane shpallur fituesit per autoritetet dhe organet drejtuese ne FTI.

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit, Prof. Dr. Rozeta Miho, e-mail: rmiho@fti.edu.al.

Përgjegjësja e Departamentit të Inxhinierisë Informatike, Prof. Asoc. Elinda Kajo Meçe, e-mail: ekajo@fti.edu.al.

Përgjegjësi i Departamentit të Elektronikës dhe Telekomunikacionit, Prof. Asoc. Bexhet Kamo, e-mail: bkamo@fti.edu.al.

Përgjegjësi i Qendrës për Kërkim dhe Zhvillim të Teknologjive të Informacionit, Akadmeik Neki Frashëri, e-mail: bnfrasheri@fti.edu.al.

Anëtarët e Këshillit të FTI:

Prof. Dr. Rozeta Miho

Akademik Neki Frashëri

Prof. Asoc. Elinda Kajo Meçe

Prof. Asoc. Bexhet Kamo

Dr. Ing. Indrit Enesi

Dr. Ing. Vladi Koliçi

Prof. Asoc. Arjana Bejleri

MSc. Ing. Igli Tafa

MSc. Marin Aranirasi

Nereida Lako

Elona Shtylla
2012-03-19 00:00:00
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NGA TROJET DHE KOMUNITETI BALLKANO-EGJIPTIAN NË PROGRAMIN E STUDIMIT BACHELOR, NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2021-2022
Kriteret e transferimeve dhe të programeve të dyta të studimeve
Lista e renditur e aplikantëve nga trojet dhe komuniteti ballkano-egjiptian në programin e studimit Bachelor, në FTI për vitin akademik 2021-2022
PAGESA E TARIFËS SË SHKOLLIMIT
DII - KONTROLLI I 2 I DIPLOMAVE SEZONI I VJESHTËS
DII - KONTROLLI I 3 I DIPLOMAVE DHE DOREZIMI I PRAKTIKAVE SEZONI I VJESHTËS
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka