Mundesi punesimi prane Deloitte Albania

Kompania Deloitte Albaniakerkon te ndertoje nje skuader ne Shqiperi me profile senior per pozicionet Developer dhe Quality Assurance Tester.

Kjo skuader pritet te filloje nga puna ne muajin Qershor 2021.

Kandidatet duhet te jene te diplomuar  ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit dhe te jene foles shume te mire gjuhes angleze.

 

Ne vijim gjeni njoftimet perkatese me informacione me te detajuara

 

Afati  per  aplikim  per keto pozicione : 20 Maj 2021  

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne  CV-te e tyre ne adresenalrecruiting@deloittece.com brenda afateve te percaktuara.


2021-05-15 05:15:30
 
Hapet Thirrja për Mobilitete në kuadër të Erasmus+, në Universitetin Teknologjik të Compiegne, Francë
APLIKIM PËR TË PËRFITUAR MBËSHTETJE FINANCIARE
NJOFTIM - MBI PRANIMET NË STUDIMET E CIKLIT TË TRETË
Workshop në kuadër të projektit "Implementimi i teknikave të "Photogrammetry Stereo" për rindërtimin 3D të objekteve
NJOFTIMI PER STUDENTËT MASTER SHKENCOR/PROFESIONAL QË PËRFITOJNË REDUKTIM TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT
PËRJASHTIMET NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PËRFITIMIN E BURSAVE
Rregjistrimet në Ciklin e Dytë të Studimeve, Master i Shkencave dhe Master Profesional
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka