LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI I, BACHELOR NE INXHINIERI ELEKTRONIKE, VITI AKADEMIK 2021-2022

Lista e renditur e aplikantëve në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Raundi i I Bachelor në Inxhinieri Elektronike.

 

Kliko për të parë listën e plotë, BscELN-R1-2021-2022.


2021-08-26 08:28:50
 
DET - Kontroll diploma sezoni dimër
Konkursi Ndërkombëtar i Robotëve
Pagesa e Tarifës vjetore të Studimit
Financimi i studentëve të shkëlqyer dhe atyre që ndjekin programe studimi që përbëjnë prioritet kombëtar
Njoftim për studentet Master i Shkencave që përfitojnë reduktim të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2022-2023
Njoftim për studentet e Ciklit të Parë Bachelor për përjashtimet nga tarifa e shkollimit dhe përfitim burse për vitin akademik 2022-2023
HAPET THIRRJA PËR MOBILITETE STUDENTËSH NË UNIVERSITETIN E RUSE NE BULLGARI
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka