LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI I, BACHELOR NE INXHINIERI TELEKOMUNIKACIONI, VITI AKADEMIK 2021-2022

Lista e renditur e aplikantëve në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Raundi i I, Bachelor në Inxhinieri Telekomunikacioni.

 

Kliko për të parë listën e plotë, BscTLK-R1-2021-2022.


2021-08-26 08:47:34
 
DII - Mbrojtja e praktikave dhe diplomave Vjeshte 2022
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
DET - Mbrojtja e praktikave vjeshtë
Lista e renditur e kandidatëve fitues nga trojet, transferim studimesh, program të dytë studimi
DET-Kontrolli i tretë i diplomës dhe praktikës Vjeshte 2022
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka