Lista e renditur e aplikantëve nga trojet dhe komuniteti ballkano-egjiptian në programin e studimit Bachelor, në FTI për vitin akademik 2021-2022

 

Lista e renditur e aplikantëve nga trojet dhe komuniteti ballkano-egjiptian në programin e studimit Bachelor, në FTI për vitin akademik 2021-2022

 

Nga komuniteti rom - egjiptian

Nr.

ID e matures shteterore

Piket

1

211961500004

9,985.5

2

211619100019

9,785.8

 

 

Nga trojet:

Nr.

Numer personal

Piket

1

1171955919

8,920.8

 

 


2021-09-19 03:37:34
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE PËR RAUNDIN E III NË FTI
Njoftim mbi fillimin i vitit të ri akademik 2021-2022 në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit!
STRUKTURA MËSIMORE PËR CIKLIN E PARË E TË DYTË TË STUDIMEVE, PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022
Njoftim për vaksinim pranë FTI!
Fillimi i Vitit Akademik 2021-2022!
Anketim per studimin e tregut ne fushen e teknologjise se informacionit
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshte 2021
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka