LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE PËR TRANSFERIM STUDIMESH DHE PROGRAM TË DYTË STUDIMI NË STUDIMET BACHELOR, NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022

Lista e renditur e aplikantëve për transferim studimesh në Ciklin e Parë, Bachelor në Inxhinieri Informatike, për vitin akademik 2021-2022.

 

Lista e renditur e aplikanteve për Program të dytë studimi në Inxhineri Informatike për vitin akademik 2021-2022.

 

Lista e renditur e aplikantëve për "Program të dytë studimi në Ciklin e Parë, Bachelor në Inxhinieri Elektronike", për vitin akademik 2021-2022.

 

Lista e renditur e aplikantëve për "Program të dytë studimi në Ciklin e Parë, Bachelor në Inxhinieri Telekomunikacioni", për vitin akademik 2021-2022.


2021-09-24 09:52:10
 
DII - Mbrojtja e praktikave dhe diplomave Vjeshte 2022
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
DET - Mbrojtja e praktikave vjeshtë
Lista e renditur e kandidatëve fitues nga trojet, transferim studimesh, program të dytë studimi
DET-Kontrolli i tretë i diplomës dhe praktikës Vjeshte 2022
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka