Ftese për pjesëmarrje në seminarin Online nga Profesori i ftuar Prof. Dr. I. F. AKYILDIZ

Ju njoftojmë se Profesori Prof. Dr. I. F. AKYILDIZ, nga Universiteti i Erlangen-Nurnberg, Gjermani, do të mbajë një seminar të hapur online për stafin dhe studentët e interesuar të FTI. 

 

Seminari me temë "6G and Beyond: The Future of Wireless Communications Systems" do të zhvillohet ditën e enjte, datë 9 Dhjetor, ora 17:00 Online (Microsoft Teams).

 

Jeni të ftuar për pjesëmarrje maksimale. Të interesuarit të dërgojnë email te Prof. Dr. Elma Zanaj ezanaj@fti.edu.al.

 

Më shumë informacion rreth temës dhe Bio e Profesorit të ftuar.


2021-12-04 06:13:28
 
Afati i dorëzimit të çertifikatës së gjuhës së huaj
Ftesë për pjesëmarrje në leksionin e hapur në ambjentet e FTI
Ftese për pjesëmarrje në seminarin Online nga Profesori i ftuar Prof. Dr. I. F. AKYILDIZ
Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus +, në Universitetin Politeknik të Bari
Ftesë për konferencën e parë ndërkombëtare, ICITEE21
Seminar Shkencor pranë ambjenteve të FTI
Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ , në Universitetin Teknologjik te Compiegne, France
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka