Ceremonia e dhënies së diplomave Bachelor dhe Master i shkencave Nëntor 2012

Ceremonia e dhënies së diplomave Bachelor dhe Master i shkencave.
Ceremonia do të zhvillohet në Nëntor 2012, me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë

 


Në javën e parë të muajit Nëntor 2012 do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor dhe Master i shkencave, për studentët e diplomuar në Shtator-Tetor 2012, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Godina e Korpusit Qendror.

 


Njoftohen studentët e interesuar të paraqiten tek zyra e Sekretarisë Mësimore dhe Kancelares së FTI, për të marrë informacionet e duhura.

 


Ceremonia do të zhvillohet nën kujdesin e Rektorit të UPT, Akademik Jorgaq Kacani.


2012-10-06 00:00:00
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NGA TROJET DHE KOMUNITETI BALLKANO-EGJIPTIAN NË PROGRAMIN E STUDIMIT BACHELOR, NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2021-2022
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NE FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2021-2022
Kriteret e transferimeve dhe të programeve të dyta të studimeve
Lista e renditur e aplikantëve nga trojet dhe komuniteti ballkano-egjiptian në programin e studimit Bachelor, në FTI për vitin akademik 2021-2022
PAGESA E TARIFËS SË SHKOLLIMIT
DII - KONTROLLI I 2 I DIPLOMAVE SEZONI I VJESHTËS
DII - KONTROLLI I 3 I DIPLOMAVE DHE DOREZIMI I PRAKTIKAVE SEZONI I VJESHTËS
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka