Projekti "Programi i zhvillimit të personelit akademik" 2

Në kuadër të projektit “Programi i zhvillimit të personelit akademik” financuar nga Agjencia Universitare Frankofone (AUF), u mbajt seria e trajnimeve për stafin dhe studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit nga trajneri  Arnold  Kadiu ,CEO I kompanisë Zero dhe trajneri Ilir Dako administrator rrjetesh dhe sistemesh,konsulent IT dhe ekspert në fushën e sigurisë IT .

Trajnimet u zhvilluan në datat 12 Prill dhe 23 Maj për stafin akademik dhe për studentët. 

 

Temat që u trajtuan gjatë këtyre trajnimeve ishin:

 

Cloud Computing dhe shërbimet qe ofrohen për bizneset në Shqipëri.

Rast impementimi në Kompaninë Zero.

Implementimi i sistemeve ERP në Shqipëri.

Siguria kibernetike sulme të mundshme dhe si të mbrohemi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2022-06-06 04:27:31
 
Hackathon 2022 @Protik
Projekti "Programi i zhvillimit të personelit akademik" 2
Zëvendësimi i mësimit të datës 25.05.2022
Projekti "Programi i zhvillimit të stafit akademik"
Data 25.05.2022 ditë pushimi
Njoftim mbi organizimin në FTI të dy konferencave ndërkombëtare 3PGCIC-2022 dhe BWCCA-2022, në datat 27-29 Tetor 2022
Njoftim - Mbi pranimet në studimet e Ciklit të Tretë
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka