Ceremonia e diplomimit në FTI

Në datën 15 Mars 2023, ora 11.00, në sallën "Silvano Pedrollo" në Rektorat, në godinën kryesore të UPT-së,  Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, do të organizojë ceremonine e diplomimit, për studentët e diplomuar në FTI në vitin akademik 2021-2022.
 

2023-02-15 09:24:03
 
DII - MBROJTJA E PRAKTIKAVE DHE DIPLOMAVE MARS 2023
DET - Mbrojtje praktike dhe diplome, sezoni Dimer 2023
DII-Kontrolli i trete i Diplomes dhe Praktikës sezoni i pranverës.
Struktura mësimore e ndryshuar për semestrin e dytë
Ceremonia e diplomimit në FTI
Aplikimi për Double Diploma në FTI!
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka