Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e Festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Uron studentët dhe pedagogët me rastin e Festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

 

Me rastin e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit uron të gjithë studentët, si dhe stafin e fakultetit, Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2013!

Urimet më të mira për Vitin e Ri 2013!

 

Sekretaria mësimore do të jetë e mbyllur për të gjitha shërbimet nga data 22 Dhjetor 2012 deri më 4 Janar 2013.

 

Pushimet e studentëve janë nga data 24.12.2012 deri 06.01.2013.

 

Aktiviteti mësimor fillon më 07.01.2013.


2012-12-15 00:00:00
 
DII - Mbrojtja e praktikave dhe diplomave Vjeshte 2022
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
DET - Mbrojtja e praktikave vjeshtë
Lista e renditur e kandidatëve fitues nga trojet, transferim studimesh, program të dytë studimi
DET-Kontrolli i tretë i diplomës dhe praktikës Vjeshte 2022
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka