Turneu Kibernetik Virtual SANS CEE CYBER TOURNAMENT

Turneu Kibernetik Virtual SANS CEE CYBER TOURNAMENT

 

Në datat 14 – 15 Shtator 2023, SANS në bashkëpunim me AKCESK organizojnë turneun virtual kibernetik, e organizuar në formatin e një aktiviteti “Capture the Flag”, krijuar ekskluzivisht për komunitetin e sigurisë kibernetike të Evropës Qendrore dhe Lindore.

Turneu do të mirëpresë mijëra pjesëmarrës nga shtete të ndryshme të Evropës Qendrore dhe Lindore, të cilët do të testojnë aftësitë e tyre në një spektër të gjerë disiplinash të sigurisë kibernetike, në një mjedis argëtues dhe konkurues.  

Skenarët e sfidave bazohen në botën reale dhe janë të përshtatshme për pjesëmarrës me njohuri teknike bazike dhe mesatare.  

Regjistrohuni këtu: https://www.sans.org/mlp/cee-cyber-tournament-2023/.


2023-09-11 03:13:34
 
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2023-2024
LISTA E RENDITUR E APLIKANTEVE NGA TROJET
Takim informues per programet Master qe ofron FTI...
DII-Mbrojtja e praktikes dhe kontrolli i trete i diplomes, Shtator 2023
FTI hap Programin e Përbashkët të Studimit Master i Shkencave në "Inteligjencë Artificiale dhe Optimizim" me UTC, Francë
Hapet thirrja per pedagoge me kohe te pjesshme ne DII dhe DBI
Turneu Kibernetik Virtual SANS CEE CYBER TOURNAMENT
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka