Njoftim për konkurs për pedagogë të ftuar në DET/FTI, viti akademik 2013 -2014, Semestri i I-rë

 

Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit, DET, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, FTI,

Universiteti Politeknik i Tiranës, UPT, shpall njoftimin për konkurs për pedagogë të ftuar për vitin akademik 2013 -2014,

Semestri i I-rë:

 

Konkurs për  pedagogë të ftuar në DET/FTI


2013-09-09 08:29:19
 
DII - Mbrojtja e praktikave dhe diplomave Vjeshte 2022
DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE NË FTI, RAUNDI II, BACHELOR, VITI AKADEMIK 2022-2023
DET - Mbrojtja e praktikave vjeshtë
Lista e renditur e kandidatëve fitues nga trojet, transferim studimesh, program të dytë studimi
DET-Kontrolli i tretë i diplomës dhe praktikës Vjeshte 2022
 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka