Arkiva e Lajmeve
DET - Kontroll diploma sezoni dimër
BscELN, BscTLK, MscTLK, MscELN, MPTI; Kontrolli i diplomes: I - 01.02.2023; II - 15.02.2023; III - 01.03.2023
Data e publikimit: 2023-01-25 03:31:27
Lexo me teper

Konkursi Ndërkombëtar i Robotëve
Ministria e Arsimit e Republikës së Turqisë, në datat 08-11 mars 2023, në Kompleksin Sportiv "Naim Sulejmanoglu", në Bursa, do të organizojë me nxënës dhe studentë Konkursin e 15-të Ndërkombëtar të Robotëve MEB.
Data e publikimit: 2023-01-19 09:10:47
Lexo me teper

Pagesa e Tarifës vjetore të Studimit
Njoftohen studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit se duhet të paguajnë tarifën vjetore të shkollimit për vitin akademik 2022-2023
Data e publikimit: 2023-01-17 08:21:47
Lexo me teper

Financimi i studentëve të shkëlqyer dhe atyre që ndjekin programe studimi që përbëjnë prioritet kombëtar
Për përcaktimin e rregullave dhe afateve të aplikimit, si dhe procedurat të përcaktimit të masës dhe mënyrës së financimit të studentëve të shkëlqyer dhe atyre që ndjekin programe studimi që përbëjnë prioritet kombëtar
Data e publikimit: 2022-11-25 03:47:57
Lexo me teper

Njoftim për studentet Master i Shkencave që përfitojnë reduktim të tarifës së shkollimit për vitin akademik 2022-2023
NJOFTIMI PER STUDENTËT MASTER SHKENCOR/PROFESIONAL QË PËRFITOJNË REDUKTIM TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT
Data e publikimit: 2022-11-14 05:51:33
Lexo me teper

Njoftim për studentet e Ciklit të Parë Bachelor për përjashtimet nga tarifa e shkollimit dhe përfitim burse për vitin akademik 2022-2023
PËR PËRJASHTIMET NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PERFITIMIN E BURSAVE NË PROGRAMIN E CIKLIT TË PARË, BACHELOR PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
Data e publikimit: 2022-11-14 05:43:54
Lexo me teper

HAPET THIRRJA PËR MOBILITETE STUDENTËSH NË UNIVERSITETIN E RUSE NE BULLGARI
Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+, në Universitetin e Ruse në Bullgari
Data e publikimit: 2022-11-08 04:19:05
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka