Arkiva e Lajmeve
Njoftim ne lidhje me fillimin e mesimit online per semestrin e dyte ne FTI ne date 30.03.2020
Njoftim ne lidhje me fillimin e mesimit online.
Data e publikimit: 2020-03-27 16:07:19
Lexo me teper

NJOFTIM NË LIDHJE ME FILLIMIN E PUNËS PËR OFRIMIN E MËSIMIT NË DISTANCË PËR SEMESTRIN E DYTË.
NJOFTIM NË LIDHJE ME FILLIMIN E PUNËS PËR OFRIMIN E MËSIMIT NË DISTANCË PËR SEMESTRIN E DYTË DHE HAPJEN E ADRESAVE TË EMAILI-IT DHE AKSESIT NE PLATFORMËN OFFICE365 PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË NË FTI
Data e publikimit: 2020-03-23 16:29:59
Lexo me teper

DII-NJOFTIM MBI UDHEHEQJEN E DIPLOMAVE PER STUDENTET E PROGRAMEVE TE STUDIMIT TE DEPARTAMENTIT
Departamenti i Inxhinierise Informatike -Njoftim mbi udheheqjen e Diplomave per Studentet e vitit te trete Bachelor ne Inxhinieri Informatike, Master i Shkencave ne Inxhinieri Informatike dhe Master Profesional ne Inxhinieri Informatike.
Data e publikimit: 2020-03-23 11:06:00
Lexo me teper

DET-Njoftim mbi udheheqjen e diplomave per studentet e Cilki I, II, Programe studimit Bachelor Inxh ELN, TLK, MSc Inxh ELN, TLK dhe MPTI.
DET-Njoftim mbi udheheqjen e diplomave per studentet e Cilki I, II, Programe studimit Bachelor Inxh ELN, TLK, MSc Inxh ELN, TLK dhe MPTI.
Data e publikimit: 2020-03-23 07:00:08
Lexo me teper

Njoftim ne lidhje me vazhdimin e nderprejes se mesimit ne FTI deri ne daten 3.04.2020
Ne vijim te situates lexoni perditesimin .......
Data e publikimit: 2020-03-20 08:08:39
Lexo me teper

NJOFTIM I DEKANIT TE FTI NE LIDHJE ME SITUATEN E KRIJUAR NGA PERHAPJA E COVID 19
Te dashur Studente,....
Data e publikimit: 2020-03-19 06:54:25
Lexo me teper

Urdhri për ndërprerjen e procesit mësimor në UPT
Ndërpritet aktiviteti mesimor ne FTI deri ne 23.03.2020. Per me shume......
Data e publikimit: 2020-03-09 06:54:16
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka