Arkiva e Lajmeve
Struktura mësimore e ndryshuar për semestrin e dytë
Për shkak të festave zyrtare që bien gjatë periudhës së zhvillimit të procesit mësimor të semestrit të dytë
Data e publikimit: 2023-03-07 06:44:29
Lexo me teper

Ceremonia e diplomimit në FTI
Në datën 15 Mars 2023, ora 11.00, në sallën "Silvano Pedrollo" në Rektorat
Data e publikimit: 2023-02-15 09:24:03
Lexo me teper

Aplikimi për Double Diploma në FTI!
Njoftim për studentët e vitit të parë në Master i Shkencave Inxhinieri Informatike dhe Master i Shkencave Inxhnieri Elektronike!
Data e publikimit: 2023-02-11 09:28:03
Lexo me teper

DII-KONTROLLI I DYTE DHE I TRETE I DIPLOMËS, 2023
Kontrolli i dyte dhe i trete i diplomes. Departamenti i Inxhinierise Informatike.
Data e publikimit: 2023-02-06 08:24:43
Lexo me teper

DET - Kontroll diploma sezoni dimër
BscELN, BscTLK, MscTLK, MscELN, MPTI; Kontrolli i diplomes: I - 01.02.2023; II - 15.02.2023; III - 01.03.2023
Data e publikimit: 2023-01-25 03:31:27
Lexo me teper

Konkursi Ndërkombëtar i Robotëve
Ministria e Arsimit e Republikës së Turqisë, në datat 08-11 mars 2023, në Kompleksin Sportiv "Naim Sulejmanoglu", në Bursa, do të organizojë me nxënës dhe studentë Konkursin e 15-të Ndërkombëtar të Robotëve MEB.
Data e publikimit: 2023-01-19 09:10:47
Lexo me teper

Pagesa e Tarifës vjetore të Studimit
Njoftohen studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit se duhet të paguajnë tarifën vjetore të shkollimit për vitin akademik 2022-2023
Data e publikimit: 2023-01-17 08:21:47
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka