Arkiva e Lajmeve
Njoftim mbi organizimin në FTI të dy konferencave ndërkombëtare 3PGCIC-2022 dhe BWCCA-2022, në datat 27-29 Tetor 2022
FTI ka kënaqesinë të presë si organizator lokal, në datat 27-29 Tetor 2022, dy konferenca të rëndësishme ndërkombëtare 3PGCIC-2022 dhe BWCCA-2022, në datat 27-29 Tetor 2022
Data e publikimit: 2022-05-17 07:06:28
Lexo me teper

Njoftim - Mbi pranimet në studimet e Ciklit të Tretë
Mbi pranimet në studimet e Ciklit të Tretë "Doktoratë" në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës
Data e publikimit: 2022-05-13 09:11:24
Lexo me teper

DET - KONTROLL DIPLOMA SEZONI VERË 21-22
BscELN, BscTLK, MscTLK, MscELN, MPTI; Kontrolli i diplomes: I - 29.04.2022; II - 08.06.2022; III - 04.07.2022
Data e publikimit: 2022-04-20 05:23:24
Lexo me teper

Njoftim për kartën e studentit
Pas shpalljes së NIM
Data e publikimit: 2022-04-09 03:10:37
Lexo me teper

Zëvendësimi i ditës së Hënë, datë 21 Mars 2022
Zëvendësimi i ditës së punës, e Hënë datë 21 Mars 2022, të caktuar si ditë pushimi
Data e publikimit: 2022-04-01 06:26:20
Lexo me teper

DII-KONTROLLI I DIPLOMËS, SEZONI I VERES 2022
Departamenti i Inxhinierisë Informatike Njoftim
Data e publikimit: 2022-03-30 06:46:08
Lexo me teper

Data e publikimit: 2022-03-29 09:03:09
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka