Arkiva e Lajmeve
LISTA E RENDITUR E KANDIDATËVE MASTER I SHKENCAVE DHE MASTER PROFESIONAL NE FTI, PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
Lista e renditur e kandidatëve Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, për vitin akademik 2022-2023
Data e publikimit: 2022-10-24 10:07:02
Lexo me teper

Takim i mirëseardhjes me studentet e vitit të parë Bachelor
Ditën e Hënë, datë 17 Tetor 2022, në sallën rektoratit, godina qendrore e UPT, organizohet takimi me studentet
Data e publikimit: 2022-10-12 08:46:12
Lexo me teper

Hapet thirrja per aplikim per program Master
EDISS Master's programme: ne Finlande, Itali dhe Spanje.
Data e publikimit: 2022-10-11 05:58:52
Lexo me teper

APLIKIMET PËR MASTER I SHKENCAVE DHE MASTER PROFESIONAL NË FTI
Aplikimi për Ciklin e dytë të studimeve Master i Shkencave dhe Master Profesional në FTI për vitin akademik 2022-2023 bëhet në periudhën 10-18 Tetor 2022.
Data e publikimit: 2022-10-09 18:26:47
Lexo me teper

DII - Mbrojtja e praktikave dhe diplomave Vjeshte 2022
Mbrojtja e praktikave dhe diplomave
Data e publikimit: 2022-10-05 09:01:46
Lexo me teper

DET - Mbrojtje e diplomave vjeshtë 2022
Bachelor ELN, TLK, dt. 06.10.2022 Master ELN, TLK, dt. 07.10.2022
Data e publikimit: 2022-09-30 08:41:15
Lexo me teper

KRITERET E APLIKIMIT DHE KËRKESAT PËR PERSONEL AKADEMIK TË FTUAR NË FTI PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023
Kriteret e aplikimit dhe kërkesat për personel akademik të ftuar në FTI për vitin akademik 2022-2023
Data e publikimit: 2022-09-27 09:32:24
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka