Arkiva e Lajmeve
DII-Njoftim, Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Sezoni i Veres 2019-2020.
DII-Njoftim, Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Sezoni i Veres 2019-2020.
Data e publikimit: 2020-08-04 01:58:10
Lexo me teper

DET-Njoftim, Mbrojtja e praktikave-diplomave, sezoni i veres 2019-2020.
DET-Njoftim, Mbrojtja e praktikave-diplomave, sezoni i veres 2019-2020.
Data e publikimit: 2020-08-03 15:47:00
Lexo me teper

FTI, KONTROLLI I TRETË I DIPLOMAVE DHE DOREZIMI I RELACIONIT TE PRAKTIKAVE SEZONI I VERES 2019-2020
Kontrolli i trete dhe i fundit i diplomave si dhe dorezimi i relacioneve te praktikave ....
Data e publikimit: 2020-07-23 02:04:10
Lexo me teper

Orori i Perditesuar i provimeve te sezonit te veres ne FTI
Orori i Perditesuar i provimeve.....
Data e publikimit: 2020-07-02 08:00:19
Lexo me teper

Orari Javor i rikthimit ne auditor per konsultime per vitet e fundit ne FTI
Orari Javor i rikthimit ne auditor......
Data e publikimit: 2020-05-29 07:51:07
Lexo me teper

Njoftim mbi Vendimin Nr. 63 i Rektoratit UPT mbi Rregulloren e miratuar per marrjen e masave per kufizimin e perhapjes se COVID-19
Njoftim mbi Vendimin Nr. 63 i Rektoratit UPT,....
Data e publikimit: 2020-05-23 08:12:03
Lexo me teper

Njoftim mbi Vendimin Nr. 61 te Rektoratit te UPT mbi marrjen e masave per mbylljen e vitit akademik 2019-2020
Njoftim mbi Vendimin Nr. 61 te Rektoratit te UPT,....
Data e publikimit: 2020-05-23 08:05:42
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka