Arkiva e Lajmeve
HAPJA E PROCEDURAVE TË PUNËSIMIT TË PERSONELIT AKADEMIK ME KOHË TË PJESËSHME NË FTI, VITI AKADEMIK 2020-2021
Kriteret e aplikimit për personel akademik me kohë të pjesshme
Data e publikimit: 2020-10-15 08:19:37
Lexo me teper

Kriteret e transferimeve dhe të programeve të dyta të studimit
Kriteret e pranimit të transferimeve në ciklin e parë dhe dytë të studimeve, programe te dyta studimi, për programet e studimit në FTI për vitin akademik 2020-2021.
Data e publikimit: 2020-10-08 05:16:24
Lexo me teper

Përmirësimi i notës
Përmirësimi i lëndëve
Data e publikimit: 2020-10-08 05:06:29
Lexo me teper

DET - KONTROLLI I DYTE I DIPLOMAVE, TETOR 2020
5 Tetor, kontrolli i dyte i diplomave DET
Data e publikimit: 2020-10-02 12:51:23
Lexo me teper

Lista e Renditur e Aplikantëve për Raundin e II në FTI
Lista e renditur e aplikantëve për raundin e II në FTI
Data e publikimit: 2020-09-25 08:38:25
Lexo me teper

Formulari i vetëdeklarimit të gjëndjes shëndetësore
Formulari i vetëdeklarimit të gjëndjes shëndetësore
Data e publikimit: 2020-09-24 14:34:33
Lexo me teper

Shlyerja e detyrimeve të mbartura për sesionin e provimeve të vjeshtës
Shlyerja e detyrimeve të mbartura për sesionin e provimeve të vjeshtës 19-31 Tetor 2020
Data e publikimit: 2020-09-19 08:44:50
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka