Arkiva e Lajmeve
DII - Kontrolli i diplomave dhe zhvillimi i praktikave, vere 2021
Kontrolli i diplomave dhe zhvillimi i praktikave
Data e publikimit: 2021-04-08 06:38:45
Lexo me teper

DET - MBROJTJA E DIPLOMAVE, 7 PRILL 2021
Bsc.TLK; Bsc.ELN; Msc.TLK; Msc.ELN; Mbrojtja e diplomes, 7 Prill 2021.
Data e publikimit: 2021-04-03 02:59:57
Lexo me teper

DII-Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Prill 2021.
Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Prill 2021.
Data e publikimit: 2021-04-02 06:37:35
Lexo me teper

Struktura mësimore e ndryshuar
Struktura mësimore e ndryshuar me kalendarin e zëvendësimeve
Data e publikimit: 2021-04-01 06:06:45
Lexo me teper

DII - Kontrolli i Diplomave, sezoni i dimrit
Datat dhe menyrat e kontrollit per diplomat, sezoni i dimrit
Data e publikimit: 2021-02-15 06:20:53
Lexo me teper

DET - Kontrolli i diplomave sezoni i dimrit
BscELN, BscTLK, MscTLK, MscELN, MPTI; Kontrolli i diplomes: I - 22.02.2021; II - 09.03.2021; III - 23.03.2021
Data e publikimit: 2021-02-13 04:31:33
Lexo me teper

KUJTESË MBI RREGULLAT ANTI COVID-19 GJATË SESIONIT TË PROVIMEVE !
KUJTESË MBI RREGULLAT ANTI COVID-19 GJATË SESIONIT TË PROVIMEVE 15 SHKURT 2021- 26 MARS 2021.
Data e publikimit: 2021-02-12 07:51:00
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka