Arkiva e Lajmeve
Trajnime për rritje kapacitetesh dhe aftësi në sipërmarrje
Agjencia e Rinisë dhe Drejtoria e Zhvillimit Ekonomik Urban në përmbushje të misionit të tyre në ndihmë të bizneseve të vogla dhe start up, nxitjen e sipërmarrjes dhe fuqizimin ekonomik të të rinjve me mbështetjen e partnereve GIZ dhe projektit IDEA do të
Data e publikimit: 2019-11-07 08:34:42
Lexo me teper

Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të FTI, UPT-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ në Universitetin Teknologjik te Compiegne, France
Kliko ketu
Data e publikimit: 2019-10-29 10:24:26
Lexo me teper

Njoftim lidhur me bursat nje vjecare ne fushen e TIK
qe ofrohen nga Universiteti Klangenfurt....
Data e publikimit: 2019-10-28 07:30:15
Lexo me teper

Njoftim ne lidhje me raundin e katert te regjistrimeve ne FTI ne ciklin bachelor per vitin akademik 2019 - 2020
Njoftim ne lidhje....
Data e publikimit: 2019-10-28 06:50:47
Lexo me teper

Lista e renditur e kandidatëve Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, për vitin akademik 2019-2020
Lista e renditur e kandidatëve Master....
Data e publikimit: 2019-10-22 10:59:25
Lexo me teper

Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi III-te.
Lista e renditur e aplikanteve ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranes, Raundi i III-te.
Data e publikimit: 2019-10-21 09:23:38
Lexo me teper

Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit (DET), data e mbrojtjes se diplomave ne sezonin i vjeshtes, 2018-2019
Studentet e programeve te studimit: Bachelor Inxhinieri Elektronike, Telekomunikacioni. Mbrojtja e Diplomes bëhet më:
Data e publikimit: 2019-09-30 09:44:17
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka