Arkiva e Lajmeve
DII , Kontrolli i II i Diplomave
Njoftim mbi kontrollin e II te Diplomave per sezonin e mbrojtjes se diplomave ne Korrik, Departamenti i Inxhinierise Informatike
Data e publikimit: 2019-05-31 08:14:27
Lexo me teper

DET, kontrolli i II-të i diplomave.
NJOFTIM KONTROLLI I II-TË I DIPLOMAVE PËR SEZONIN KORRIK 2019 PËR DEPARTAMENTIN E ELEKTRONIKËS DHE TELEKOMUNIKACIONIT
Data e publikimit: 2019-05-29 07:11:23
Lexo me teper

NJOFTIM MBI MUNDESINE E APLIKIMIT PER 2 GRANTE SHKEMBIM STUDENTE NE KUADER TE PROJEKTIT ERASMUS+
NJOFTIM MBI MUNDESINE E APLIKIMIT PER 2 GRANTE SHKEMBIM STUDENTE NE KUADER TE PROJEKTIT ERASMUS+
Data e publikimit: 2019-05-24 13:09:45
Lexo me teper

Njoftim mbi perdorimin e biblotekes online.
Njoftohen te gjithe studentet e Fakultetit te Teknologjise se Informacionit se per te aksesuar bibloteken online duhet te ndjekin udhezimet ne faqen si me poshte:
Data e publikimit: 2019-05-21 03:09:07
Lexo me teper

Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të FTI-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2019-2020 në Mälardalen University, Suedi
Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të FTI-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2019-2020 në Mälardalen University, Suedi
Data e publikimit: 2019-04-18 08:09:58
Lexo me teper

DET, data e mbrojtjes se praktikave dhe diplomave ne sezonin e dimrit, 2018-2019
DET,Departamenti i Elektronikës dhe Telekomunikacionit, data e mbrojtjes se praktikave dhe diplomave ne sezonin e dimrit, 2018-2019
Data e publikimit: 2019-03-28 09:35:22
Lexo me teper

Njoftim mbi aktivitetin Albanian ICT Awards, 2019
Njoftohen te gjithe studentet e Fakultetit te Teknologjise se Informacionit: Ftohen studentët në aktivitetin Albanian ICT Awards, 20 Mars 2019 ora 12:00 tek salla ?Silvano Pedrollo? në UPT
Data e publikimit: 2019-03-19 09:06:28
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka