Arkiva e Lajmeve
Listat e renditura te fituesve ne programet e studimit te ciklit te dyte, Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, 2016 - 2017
Listat e renditura te fituesve ne programet e studimit te ciklit te dyte, Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, 2016 - 2017
Data e publikimit: 2016-10-25 08:16:35
Lexo me teper

Njoftim në lidhje me proçedurat e regjistrimit në programet e ciklit të dytë të studimeve
Njoftim në lidhje me proçedurat e regjistrimit në programet e ciklit të dytë të studimeve
Data e publikimit: 2016-10-24 09:29:26
Lexo me teper

Ftese konkursi per studentet, per te zhvilluar aplikacion per smartphones per mbrojtjen e te dhenave personale
Ftese konkursi per studentet, per te zhvilluar aplikacion per smartphones per mbrojtjen e te dhenave personale
Data e publikimit: 2016-10-24 09:22:48
Lexo me teper

Gjuha e huaj dhe afati për studentët që aplikojnë në programet master në FTI
Afati përfundimtar i aplikimeve për programet e studimit Master i Shkencave dhe Profesional në FTI, është data 20 Tetor, ora 16:00.
Data e publikimit: 2016-10-18 03:24:49
Lexo me teper

83 - ELN - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
83-Inxhinieri Elektronike-Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-12 08:43:21
Lexo me teper

84 - INF - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
84 - Inxhinieri Informatike - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-12 08:39:59
Lexo me teper

85 - TLK - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
85 - Inxhinieri Telekomunikacioni - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-12 08:35:56
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka