Arkiva e Lajmeve
NJOFTIM MBI PERMIRESIMIN E NOTAVE NE SEZONIN E VJESHTES 2017-2018
NJOFTIM MBI PERMIRESIMIN E NOTAVE NE SEZONIN E VJESHTES 2017-2018
Data e publikimit: 2018-07-10 08:39:09
Lexo me teper

Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të FTI-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2018-2019 në Mälardalen University, Suedi
Hapet Thirrja për Mobilitete Studentësh të FTI-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2018-2019 në Mälardalen University, Suedi Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për
Data e publikimit: 2018-05-29 03:00:28
Lexo me teper

Studentët e Ciklit të Parë (përsëritës me kredite) dhe të Dytë, Master Shkencor dhe Profesional (kësti i dytë), të paguajnë tarifën e shkollimit.
Afati i fundit për pagesë 30.05.2018
Data e publikimit: 2018-05-18 06:47:24
Lexo me teper

Njoftim: Studentët përsëritës Master Shkencor dhe Profesional të tërheqin faturën për lëndët në të cilat do të futen në provime.
Afati i fundit për pagesë 30.05.2018
Data e publikimit: 2018-05-18 06:26:49
Lexo me teper

Njoftim per bursa studimi dhe projekte !
Njoftim per bursa studimi per student dhe stafet akademike.
Data e publikimit: 2018-04-13 02:54:33
Lexo me teper

NJOFTIM:Ndryshim i përkohshëm në orarit mësimor.
NJOFTIM:Ndryshim i përkohshëm në orarit mësimor. Bazuar në shkresën e Rektorit të UPT-së Nr.478, datë 04.04.2018, për të minimizuar çrregullimet në
Data e publikimit: 2018-04-10 02:00:37
Lexo me teper

Njoftim mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare EIDWT-2018, The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies.
Njoftim mbi zhvillimin e konferencës ndërkombëtare EIDWT-2018, The 6th International Conference on Emerging Internet, Data & Web Technologies.
Data e publikimit: 2018-03-05 04:19:09
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka