Arkiva e Lajmeve
Njoftim: Studentët përsëritës - tarifa vjetore e shkollimit 2017-2018 do të paguhet në bazë të krediteve. Afati i fundit për pagesë: 29.01.2018
Njoftim: Studentët përsëritës - tarifa vjetore e shkollimit 2017-2018 do të paguhet në bazë të krediteve. Afati i fundit për pagesë: 29.01.2018
Data e publikimit: 2018-01-16 07:54:50
Lexo me teper

Njoftim: Dokumentacioni për të përfituar Përjashtimin nga tarifa vjetore e shkollimit.
Njoftim: Dokumentacioni për të përfituar Përjashtimin nga tarifa vjetore e shkollimit.
Data e publikimit: 2018-01-09 08:31:11
Lexo me teper

Njoftim: Hapen procedura e punësimit për staf akademik me kohë të pjesshme, për një vend vakant në Departamentin e Bazave te Informatikes.
Hapjen e procedurës së punësimit dhe miratimin e kritereve të aplikimit për staf akademik me kohë të pjesshme, për një vend vakant në Departamentin e Bazave të Informatikëss....
Data e publikimit: 2017-12-04 07:22:41
Lexo me teper

Njoftim: Aplikime për Bursë Ekonomike nga studentët e vitit II dhe III-të - afati dorëzimit dokumentacionit 15 Dhjetor 2017
Dokumentacioni duhet të dorëzohet nga studentët e vitit II + III pranë degës së financës
Data e publikimit: 2017-11-24 07:32:27
Lexo me teper

Për zëvendësimin e proçesit mësimor të datës 27.11.2017
Për zëvendësimin e proçesit mësimor të datës 27.11.2017
Data e publikimit: 2017-11-23 05:27:56
Lexo me teper

Studentët e vitit të parë Bachelor dhe Master Shkencor viti 1 dhe Profesional.
NJOFTOHEN STUDENTET E FAKULTETIT TE TEKNOLOGJISE SE INFORMACIONIT TE VITIT TE PARE BACHELOR SE DUHET TE PARAQITEN PRANE DEGES SE FINANCES PER PAGESEN E TARIFES SE RREGJISTRIMIT...
Data e publikimit: 2017-11-13 07:55:39
Lexo me teper

Në lidhje me regjistrimin në ciklin e dytë të studimeve "Master i Shkencave" dhe "Master Profesional"
Në lidhje me regjistrimin në ciklin e dytë të studimeve Master i Shkencave dhe Master Profesional
Data e publikimit: 2017-10-25 04:08:03
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka