Arkiva e Lajmeve
a
Data e publikimit: 2020-08-28 12:26:19
Lexo me teper

ORARI JAVOR I RIKTHIMIT NE AUDITOR PER KONSULTIME PER VITET E PARA MASTER I SHKENCAVE NE FTI
ORARI JAVOR I RIKTHIMIT NE AUDITOR PER KONSULTIME PER VITET E PARA MASTER I SHKENCAVE NE FTI.
Data e publikimit: 2020-08-28 06:57:30
Lexo me teper

Orari Javor i rikthimit ne auditor per konsultime per vitet e para dhe te dyta bachelor ne FTI
Orari Javor i rikthimit ne auditor per konsultime......
Data e publikimit: 2020-08-24 12:13:39
Lexo me teper

DII-Njoftim, Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Sezoni i Veres 2019-2020.
DII-Njoftim, Mbrojtja e Praktikave dhe Diplomave, Sezoni i Veres 2019-2020.
Data e publikimit: 2020-08-04 01:58:10
Lexo me teper

DET-Njoftim, Mbrojtja e praktikave-diplomave, sezoni i veres 2019-2020.
DET-Njoftim, Mbrojtja e praktikave-diplomave, sezoni i veres 2019-2020.
Data e publikimit: 2020-08-03 15:47:00
Lexo me teper

FTI, KONTROLLI I TRETË I DIPLOMAVE DHE DOREZIMI I RELACIONIT TE PRAKTIKAVE SEZONI I VERES 2019-2020
Kontrolli i trete dhe i fundit i diplomave si dhe dorezimi i relacioneve te praktikave ....
Data e publikimit: 2020-07-23 02:04:10
Lexo me teper

Orori i Perditesuar i provimeve te sezonit te veres ne FTI
Orori i Perditesuar i provimeve.....
Data e publikimit: 2020-07-02 08:00:19
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka