Arkiva e Lajmeve
Orari Javor i rikthimit ne auditor per konsultime per vitet e fundit ne FTI
Orari Javor i rikthimit ne auditor......
Data e publikimit: 2020-05-29 07:51:07
Lexo me teper

Njoftim mbi Vendimin Nr. 63 i Rektoratit UPT mbi Rregulloren e miratuar per marrjen e masave per kufizimin e perhapjes se COVID-19
Njoftim mbi Vendimin Nr. 63 i Rektoratit UPT,....
Data e publikimit: 2020-05-23 08:12:03
Lexo me teper

Njoftim mbi Vendimin Nr. 61 te Rektoratit te UPT mbi marrjen e masave per mbylljen e vitit akademik 2019-2020
Njoftim mbi Vendimin Nr. 61 te Rektoratit te UPT,....
Data e publikimit: 2020-05-23 08:05:42
Lexo me teper

Njoftim ne lidhje me ndryshime ne strukturen mesimore ne vitin akademik 2019-2020, semestri i dyte
Njoftim ne lidhje me ndryshime ne strukturen mesimore ne vitin akademik 2019-2020, semestri i dyte .....
Data e publikimit: 2020-04-02 13:04:02
Lexo me teper

Njoftim ne lidhje me fillimin e mesimit online per semestrin e dyte ne FTI ne date 30.03.2020
Njoftim ne lidhje me fillimin e mesimit online.
Data e publikimit: 2020-03-27 16:07:19
Lexo me teper

NJOFTIM NË LIDHJE ME FILLIMIN E PUNËS PËR OFRIMIN E MËSIMIT NË DISTANCË PËR SEMESTRIN E DYTË.
NJOFTIM NË LIDHJE ME FILLIMIN E PUNËS PËR OFRIMIN E MËSIMIT NË DISTANCË PËR SEMESTRIN E DYTË DHE HAPJEN E ADRESAVE TË EMAILI-IT DHE AKSESIT NE PLATFORMËN OFFICE365 PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË NË FTI
Data e publikimit: 2020-03-23 16:29:59
Lexo me teper

DII-NJOFTIM MBI UDHEHEQJEN E DIPLOMAVE PER STUDENTET E PROGRAMEVE TE STUDIMIT TE DEPARTAMENTIT
Departamenti i Inxhinierise Informatike -Njoftim mbi udheheqjen e Diplomave per Studentet e vitit te trete Bachelor ne Inxhinieri Informatike, Master i Shkencave ne Inxhinieri Informatike dhe Master Profesional ne Inxhinieri Informatike.
Data e publikimit: 2020-03-23 11:06:00
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka