Arkiva e Lajmeve
Regjistrimet në ciklin e dytë, Master, viti akademik 2014-2015
Regjistrimet në ciklin e dytë, Master për vitin akademik 2014-2015 do të jenë nga 24 Nentor 2014 deri 26 Nentor 2014.
Data e publikimit: 2014-11-28 05:30:01
Lexo me teper

Fjala e Mireseardhjes 2014
Qëllimi kryesor i Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit (FTI) është përgatitja e inxhinierëve në shkencat e inxhinierisë së informacionit: inxhinieri elektronike, inxhinieri informatike dhe inxhinieri e telekomunikacioneve.
Data e publikimit: 2014-10-19 08:44:25
Lexo me teper

Ceremonia e dhënies së diplomave Bachelor dhe Master për të diplomuarit në Tetor 2014 do të zhvillohet në Nëntor 2014
Në javën e fundit të muajit Nëntor 2014 do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor, Master Profesional dhe Master i shkencave, për studentët e diplomuar në Tetor 2014
Data e publikimit: 2014-10-19 08:41:49
Lexo me teper

Struktura e vitit akademik 2014-2015
Struktura e vitit akademik 2014-2015 do të jetë nga 20 Tetor 2014 deri 30 Shtator 2015.
Data e publikimit: 2014-09-08 15:33:22
Lexo me teper

Sesioni i mbrojtjes së diplomave, viti akademik 2013-2014
Sesioni i vjeshtës i mbrojtjes së diplomave, në mbyllje të vitit akademik 2013-2014, do të jetë nga 26 Shtator 2014 deri 24 Tetor 2014.
Data e publikimit: 2014-09-08 15:30:56
Lexo me teper

Ceremonia e diplomimit për Ciklin e Parë të Studimeve në FTI 24 Shtator 2014
Në 24 Shtator 2014, ora 12:00, do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor, për studentët e diplomuar në Mars dhe Korrik 2014
Data e publikimit: 2014-09-08 15:28:39
Lexo me teper

Ceremonia e diplomimit për Ciklin e Dytë të Studimeve në FTI 25 Shtator 2014
Në 25 Shtator 2014, ora 12:00, do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Master, Master i shkencave dhe Master profesional për studentët e diplomuar në Mars dhe Korrik 2014
Data e publikimit: 2014-09-08 15:25:20
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka