Arkiva e Lajmeve
Njoftimi mbi Pyetësorin Studentor, viti akademik 2019-2020 (SEM. I)
Njoftimi mbi Pyetësorin Studentor.
Data e publikimit: 2020-02-05 10:20:58
Lexo me teper

Eventi Safety & Security EXPO 2020, Edicioni II
Pjesëmarrje e FTI-së në Eventin ?Safety & Security EXPO 2020, Edicioni II?, në 6 dhe 7 shkurt 2020, e organizuar nga Expocity Albania
Data e publikimit: 2020-02-05 10:03:43
Lexo me teper

Departamenti i Inxhinierise Informatike, Data e Kontrollit te Pare te Diplomeve per studentet Master Shkencor
Departamenti i Inxhinierise Informatike, Data e Kontrollit te Pare te Diplomeve per studentet Master Shkencor, Viti II.
Data e publikimit: 2020-01-21 08:03:18
Lexo me teper

Rifillimi i Mesimit ne FTI
Ju njoftojme qe Rifillimi i mesimit ne FTI....
Data e publikimit: 2019-12-13 08:44:48
Lexo me teper

Vendimi i Qeverisë për studentët e prekur nga tërmeti i dt.26.11.2019 që përfitojnë bursë.
Bursa për studentët e prekur nga tërmeti i dt.26.11.2019
Data e publikimit: 2019-12-11 04:05:46
Lexo me teper

Pezullim Mesimi ne UPT
Rektorati i Universitetit Politeknik të Tiranës në mbledhjen e datës 06.12.2019......
Data e publikimit: 2019-11-26 02:24:28
Lexo me teper

Karta e Studentit
Aplikimi per Karte studenti
Data e publikimit: 2019-11-20 04:57:58
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka