Arkiva e Lajmeve
Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Telekomunikacioni, Viti Akademik 2019-2020
Lista e renditur e aplikanteve ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranes, Raundi i 1. Bachelor ne Inxhinieri Telekomunikacioni
Data e publikimit: 2019-08-29 04:20:51
Lexo me teper

Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Informatike, Viti Akademik 2019-2020
Lista e renditur e aplikanteve ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranes, Raundi i 1. Bachelor ne Inxhinieri Informatike
Data e publikimit: 2019-08-29 04:18:57
Lexo me teper

Lista e renditur e aplikanteve ne FTI, Raundi 1, Bachelor ne Inxhinieri Elektronike, Viti Akademik 2019-2020
Lista e renditur e aplikanteve ne Fakultetin e Teknologjise se Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranes, Raundi i 1. Bachelor ne Inxhinieri Elektronike
Data e publikimit: 2019-08-29 04:08:30
Lexo me teper

Lista e studenteve qe kane aplikuar per permiresim note, sezoni i vjeshtes 2019.
Lista e studenteve qe kane aplikuar per permiresim note, sezoni i vjeshtes 2019.
Data e publikimit: 2019-08-15 17:44:00
Lexo me teper

Kontrollet e Diplomave ne Shtator ,per studentet e Departamentit te Inxhinierise Infomatike
Njoftim mbi kontrollin e dyte dhe te trete te diplomave ne muajin Shtator per studentet e Departamentit te Inxhinierise Informatike
Data e publikimit: 2019-07-24 06:57:05
Lexo me teper

Departamenti i Inxhinierise Informatike: Data e Mbrojtjes se Diplomave per programet e studimit Bachelor dhe Master
Njoftim mbi Datat e Mbrojtjes se Diplomave per Programet e Studimit Bachelor dhe Master ne Departamentin e Inxhinierise Informatike
Data e publikimit: 2019-07-16 04:26:04
Lexo me teper

DET, data e mbrojtjes se diplomave ne sezonin i veres, 2018-2019
Studentet e programeve te studimit: Bachelor Inxhinieri Elektronike, Telekomunikacioni MSH Inxh Elektronike; MSH Inxh Telekomunikacioni,MPTI. Mbrojtja e Diplomes bëhet më:
Data e publikimit: 2019-07-12 06:57:50
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka