Arkiva e Lajmeve
Ndryshim i përkohshëm në orar për ciklin e parë dhe të dytë të studimeve
Ndryshim i përkohshëm në orar për ciklin e parë dhe të dytë të studimeve për shkak të festave zyrtare
Data e publikimit: 2022-03-29 06:35:04
Lexo me teper

Kontrolli i trete i diplomave Master DII
Diploma dhe praktika Master DII
Data e publikimit: 2022-03-18 10:26:46
Lexo me teper

Njoftim mbi caktimin e dites se hene date 21.03.2022 dite pushimi!
Ju njoftojme se dita e hene, date 21.03.2022 eshte caktuar dite pushimi..
Data e publikimit: 2022-03-18 08:53:15
Lexo me teper

Mbrojtja e diplomave Bachelor Inxhinieri Informatike
Bachelor Inxhinieri Informatike
Data e publikimit: 2022-03-16 11:39:00
Lexo me teper

DET - Mbrojtje e diplomave dimer 2022
18.03.2022
Data e publikimit: 2022-03-15 10:31:15
Lexo me teper

Hapet Thirrja për mobilitete studentësh të UPT-së në University of Westminster, Angli
Hapet Thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 në University of Westminster, Angli
Data e publikimit: 2022-03-15 07:38:27
Lexo me teper

Thirrje për pjesëmarrje në konkursin ndërkombëtar: "Sfida e madhe detare" në fushën e teknologjisë së robotëve dhe sistemeve të tjera
Hapet thirrja për pjesëmarrje në konkursin: "Sfida e madhe detare"
Data e publikimit: 2022-02-23 18:57:32
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka