Arkiva e Lajmeve
Njoftim - Mbi përjashtimin/reduktimin nga tarifa e shkollimit dhe bursat e studentëve
Në lidhje me reduktimin apo përjashtimin nga tarifa e shkollimit, si dhe përfitimin e bursave nga fondi i mbështetjes studentore ...
Data e publikimit: 2019-01-09 10:03:00
Lexo me teper

Njoftim: dokumentacion burse 2018-2019 për studentët e vitit II + III
Dokumentacioni të sillet në Degën e Financës deri më datë 14 dhe 15 Dhjetor 2017
Data e publikimit: 2018-11-22 08:16:14
Lexo me teper

Njoftim: dokumentacioni për studentët që përjashtohen nga tarifa vjetore e shkollimit
Dorëzimi i dokumentacionit: 20.11.2018 ? 20.12.2018, ora 10:00 deri 13:00 pranë zyrës së financës.
Data e publikimit: 2018-11-22 07:59:52
Lexo me teper

Hapet thirrja per mobilitete (bursa) per studente në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2017-2019 në Universitetin Teknologjik te Compiegne, France
Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes Erasmus+ 2017-2019 në Universitetin Teknologjik te Compiegne, France
Data e publikimit: 2018-10-30 04:14:01
Lexo me teper

Lista e kandidateve fitues ne raundin e trete, plotesimi i kuotave te lira.
Lista e kandidateve fitues ne raundin e trete, plotesimi i kuotave te lira.
Data e publikimit: 2018-10-18 15:47:31
Lexo me teper

Mbi plotesimit e kuotave te paplotesuara Cikli i pare Bachelor, viti akademik 2018-2019.
Plotesimi e kuotave te paplotesuara, Raundi i trete Cikli i pare Bachelor, viti akademik 2018-2019.
Data e publikimit: 2018-10-12 13:07:41
Lexo me teper

LISTA PERFUNDIMTARE E KANDIDATËVE FITUES NGA TRANSFERIMET NË CIKLIN E PARË BACHELOR DHE PROGRAME TE DYTA STUDIMI NË FTI.VITI AKADEMIK 2018-2019
LISTA PERFUNDIMTARE E KANDIDATËVE FITUES NGA TRANSFERIMET NË CIKLIN E PARË BACHELOR DHE PROGRAME TE DYTA STUDIMI NË FTI.VITI AKADEMIK 2018-2019
Data e publikimit: 2018-10-04 03:25:20
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka