Arkiva e Lajmeve
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit Uron studentët dhe pedagogët me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë
Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë FTI i uron të gjithë studentëve dhe pedagogëve Gëzuar Festat e 28 dhe 29 Nëntorit!
Data e publikimit: 2012-11-13 00:00:00
Lexo me teper

Dita e Rinise
Me rastin e Ditës së Rinisë, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit do të jetë i mbyllur më 8 Dhjetor 2012.
Data e publikimit: 2012-11-13 00:00:00
Lexo me teper

Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
Me rastin e Ditës së Lumturimit të Nënë Terezës, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit do të jetë i mbyllur më 19 Tetor 2012.
Data e publikimit: 2012-10-06 00:00:00
Lexo me teper

Njoftim për fituesit e fazës së dytë në Takultetin e Teknologjisë së Informacionit
Regjistrimet e fituesave të fazës së dytë në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, do të bëhen pranë Sekretarisë Mësimore të FTI (kati i dytë-djathtas), kandidatët fitues sipas listave të shpallura për secilën degë, duhet të paraqiten sipas orareve
Data e publikimit: 2012-10-06 00:00:00
Lexo me teper

Ceremonia e dhënies së diplomave Bachelor dhe Master i shkencave Nëntor 2012
Në javën e parë të muajit Nëntor 2012 do të zhvillohet ceremonia e dhënies së Diplomave Bachelor dhe Master i shkencave, për studentët e diplomuar në Shtator-Tetor 2012, në Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranës, God
Data e publikimit: 2012-10-06 00:00:00
Lexo me teper

Ceremonia e Diplomimit Korrik 2012
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit Cikli i Parë (Bachelor) dhe Cikli i Dytë (Master i Shkencave) të cilët u diplomuan në Korrik 2012 se ceremonia e diplomimit do të zhvillohet në Dt.23.07.2012 ora 12.00 tek salla 2
Data e publikimit: 2012-07-05 00:00:00
Lexo me teper

Rezultatet Zgjedhore ne FTI, UPT
Ne Tabelen e Informacionit te FTI jane shpallur fituesit per autoritetet dhe organet drejtuese ne FTI.
Data e publikimit: 2012-03-19 00:00:00
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka