Arkiva e Lajmeve
Afatet e dorëzimit të çertifikatave të njohjes së gjuhës së huaj
Per të gjithë studentët e regjistruar në programet e studimit të ciklit të dytë..
Data e publikimit: 2017-06-06 07:46:57
Lexo me teper

Bachelor: Fatura shkollimi për vitin akademik 2016-2017. Afati: 22.05.2017 - 31.05.201
Njoftim: Studentët në Bachelor: Fatura shkollimi, viti akademik 2016-2017. Afati: 22.05.2017 - 31.05.201
Data e publikimit: 2017-05-22 04:13:58
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Master Profesional, për vitin akademik 2016-2017. Afati: 22.05.2017 - 31.05.201
Kësti i tarifës së shkollimit: Master Profesional 2016 - 2017. Afati: 22.05.2017 - 31.05.201
Data e publikimit: 2017-05-22 02:50:08
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim: Master Shkencor, viti I dhe viti II, për vitin akademik 2016-2017. Afati: 22.05.2017 - 31.05.2017
Kësti i tarifës së shkollimit: Master Shkencor 2016 - 2017. Afati: 22.05.2017 - 31.05.2017
Data e publikimit: 2017-05-22 02:30:37
Lexo me teper

Kategoritë që përjashtohen nga tarifa e shkollimit
Kritere për studentë që përjashtohen nga tarifa e shkollimit
Data e publikimit: 2017-04-10 09:49:10
Lexo me teper

NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ
NJOFTIM NË LIDHJE ME GJUHËN E HUAJ Në bazë të Udhëzimit Nr.52, të MAS datë 03.12.2015 ?Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe testeve ndërkombëtarë, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucione
Data e publikimit: 2017-03-27 03:47:45
Lexo me teper

Mbi zhvillimin e ceremonisë së shpërndarjes së Diplomave Bachelor për studentët e vitit akademik 2015-2016.
Njofton të gjithë studentët e diplomuar në vitit akademik 2015-2016 se ceremonia e shpërndarjes së diplomave për drejtimin Bachelor në FTI do të zhvillohet ditën e Hënë date 27 Mars 2017 ora 15:00 salla 303.
Data e publikimit: 2017-03-23 04:17:00
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka