Arkiva e Lajmeve
DET - MBROJTJE DIPLOME BACHELOR 2 TETOR 2023
Bsc. TLK, salla 305, 102, 203 Bsc. ELN, salla 302, 303, 304
Data e publikimit: 2023-09-29 12:29:48
Lexo me teper

DII-Mbrojtja e Diplomes Sezon i Vjeshtes 2023
Njoftohen studentet se mbrojtja e diplomes do te behet ne daten 2 Tetor 2023.
Data e publikimit: 2023-09-29 09:34:54
Lexo me teper

Data e publikimit: 2023-09-29 09:34:53
Lexo me teper

Aplikimet në FTI pas Raundit të Dytë të rregjistrimeve në Ciklin e Parë të Studimeve
Kuotat e paplotësuara në FTI pas raundit të dytë të rregjistrimeve
Data e publikimit: 2023-09-28 07:51:21
Lexo me teper

TAKIM I MIRËSEARDHJES ME STUDENTET E VITIT TË PARË BACHELOR
Ditën e Hënë, datë 2 Tetor 2023,, organizohet takimi i mirëpritjes me studentet e vitit të parë Bachelor në FTI.
Data e publikimit: 2023-09-27 06:28:02
Lexo me teper

LISTA E RENDITUR E KANDIDATËVE FITUES PER TRANSFERIM STUDIMESH, PROGRAM TE DYTE STUDIMI
Lista e renditur e kandidatëve që kanë aplikuar për transferim studimesh në Ciklin e parë
Data e publikimit: 2023-09-25 04:30:50
Lexo me teper

Kriteret e aplikimit dhe kërkesat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Elektronikës dhe Telekomunikacionit për vitin akademik 2023-2024.
Kriteret e aplikimit dhe kërkesat për personel akademik të ftuar në Departamentin e Elektronikës dhe Telekomunikacionit
Data e publikimit: 2023-09-25 04:21:10
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka