Arkiva e Lajmeve
Njoftim për frekuentimin e lëndës Elektronika e Sistemeve të Programueshme, Nëntor 2016, nga studentët përsëritës të vitit të III-të ELN
Njoftim për frekuentimin e lëndës Elektronika e Sistemeve të Programueshme, Nëntor 2016, nga studentët përsëritës të vitit të III-te ELN
Data e publikimit: 2016-11-15 02:01:11
Lexo me teper

Njoftim për frekuentimin e lëndës Arkitektura e Kompjurave, Nëntor 2016, nga studentet përsëritës të vitit të III-të TLK
Njoftim për frekuentimin e lëndës Arkitektura e Kompjurave, Nëntor 2016, nga studentët përsëritës të vitit të III-të TLK
Data e publikimit: 2016-11-15 01:58:20
Lexo me teper

Hapet thirrja për mobilitete/bursa studimi 1 semester (5 mujore) për studentët e FTI dhe UPT në drejtim të Universitetit Politeknik të Catalunjës
Hapet thirrja për mobilitete/bursa studimi 1 semester (5 mujore) për studentët e FTI dhe UPT në drejtim të Universitetit Politeknik të Catalunjës, Barcelonë, Spanjë, në kuadër të projektit të përbashkët bilateral Erasmus+ KA107
Data e publikimit: 2016-11-14 07:28:45
Lexo me teper

Njoftim ...Për hapjen e aplikimeve në kuader të projektit Euroweb+ ... 07.11.2016
Njoftim ...Për hapjen e aplikimeve në kuader të projektit Euroweb+ ... 07.11.2016
Data e publikimit: 2016-11-09 09:14:28
Lexo me teper

Listat e renditura te fituesve ne programet e studimit te ciklit te dyte, Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, 2016 - 2017
Listat e renditura te fituesve ne programet e studimit te ciklit te dyte, Master i Shkencave dhe Master Profesional ne FTI, 2016 - 2017
Data e publikimit: 2016-10-25 08:16:35
Lexo me teper

Njoftim në lidhje me proçedurat e regjistrimit në programet e ciklit të dytë të studimeve
Njoftim në lidhje me proçedurat e regjistrimit në programet e ciklit të dytë të studimeve
Data e publikimit: 2016-10-24 09:29:26
Lexo me teper

Ftese konkursi per studentet, per te zhvilluar aplikacion per smartphones per mbrojtjen e te dhenave personale
Ftese konkursi per studentet, per te zhvilluar aplikacion per smartphones per mbrojtjen e te dhenave personale
Data e publikimit: 2016-10-24 09:22:48
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka