Arkiva e Lajmeve
Gjuha e huaj dhe afati për studentët që aplikojnë në programet master në FTI
Afati përfundimtar i aplikimeve për programet e studimit Master i Shkencave dhe Profesional në FTI, është data 20 Tetor, ora 16:00.
Data e publikimit: 2016-10-18 03:24:49
Lexo me teper

83 - ELN - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
83-Inxhinieri Elektronike-Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-12 08:43:21
Lexo me teper

84 - INF - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
84 - Inxhinieri Informatike - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-12 08:39:59
Lexo me teper

85 - TLK - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
85 - Inxhinieri Telekomunikacioni - Lista perfundimtare e fituesve-raundi 2-FTI-UPT-12.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-12 08:35:56
Lexo me teper

"10.10.2016--Lista perfundimtare e fituesve per transferim studimesh dhe per program te dyte studimi ne FTI"
"10.10.2016--Lista perfundimtare e fituesve per transferim studimesh dhe per program te dyte studimi ne FTI"
Data e publikimit: 2016-10-11 05:41:45
Lexo me teper

Panairi i Informacionit mbi studimin, punësimin dhe bursat në Gjermani, datë 13.10.2016, ora 10.00 - 15.00 në GOETHE-ZENTRUM
Panairi i Informacionit mbi studimin, punësimin dhe bursat në Gjermani, datë 13.10.2016, ora 10.00 - 15.00 në GOETHE-ZENTRUM
Data e publikimit: 2016-10-07 06:20:27
Lexo me teper

Njoftim: 83-Inxhinieri Elektronike-Lista jo-perfundimtare e fituesve-raundi i II-te-05.10.2016
Njoftim: 83-Inxhinieri Elektronike-Lista jo-perfundimtare e fituesve-raundi i II-te-05.10.2016
Data e publikimit: 2016-10-06 07:59:15
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka