Arkiva e Lajmeve
Listat e kandidatëve fitues në Master i Shkencave dhe Master Profesional për vitin akademik 2015-2016.
Kandidatët fitues në Master i Shkencave dhe Master Profesional për vitin akademik 2015-2016.
Data e publikimit: 2015-11-10 01:28:16
Lexo me teper

Fatura shkollimi për printim - Master, viti i parë
Studentët e ciklit të dytë të studimeve, Master - Viti I, do të paraqiten në Bankën "Credins" me faturat e printuara si më poshtë:
Data e publikimit: 2015-11-06 06:41:11
Lexo me teper

Kriteret e pranimit të kandidatëve në programin e studimit Master Shkencor dhe Master Profesional.
Kriteret e pranimit të kandidatëve fitues në programin e studimit Master Shkencor dhe Master Profesional.
Data e publikimit: 2015-10-30 05:00:46
Lexo me teper

Fjala e Mirëseardhjes në FTI
Qëllimi kryesor i Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit (FTI) është përgatitja e inxhinierëve ne shkencat e inxhinierisë së informacionit: inxhinieri elektronike, inxhinieri informatike dhe inxhinieri e teleko
Data e publikimit: 2015-10-11 05:12:29
Lexo me teper

Njoftim për konkurim në FTI për personel akademik i ftuar 2015-2016
Kriteret për personel akademik të ftuar në Departamentet: Elektronikë & Telekomunikacion, Inxhinieri Informatike 2015-2016
Data e publikimit: 2015-10-01 08:16:49
Lexo me teper

Sezon special provimesh: 29 shtator 2015, kategori studentësh që ka vetëm një provim lënde të pashlyer.
Sezon special provimesh: 29 shtator 2015, kategori studentësh që ka vetëm një provim lënde të pashlyer
Data e publikimit: 2015-09-25 04:52:58
Lexo me teper

Studentëve të diplomuar në verë 2015, Master, do t'i shërbehet për vërtetim diplome pas datës 15/9/2015.
Njoftohen studentët e diplomuar në verë 2015, në programin e studimit Master, se do të shërbehet për vërtetim diplome pas datës 15/9/2015.
Data e publikimit: 2015-07-29 06:00:39
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka