Arkiva e Lajmeve
Mbi paktikat mësimore në vitin akademik 2020-2021
Mbi paktikat mësimore në vitin akademik 2020-2021
Data e publikimit: 2021-05-25 14:20:02
Lexo me teper

Njoftim mbi sezonin e provimeve të Verës në FTI
Njoftim mbi sezonin e provimeve të Verës në FTI.
Data e publikimit: 2021-05-24 10:29:03
Lexo me teper

Njoftim mbi konsultimet në FTI.
Njoftim mbi konsultimet në FTI
Data e publikimit: 2021-05-24 10:14:48
Lexo me teper

Pagesa e tarifës së shkollimit
Afati i pagesës së tarifës së shkollimit
Data e publikimit: 2021-05-18 09:10:10
Lexo me teper

Mundesi punesimi prane Deloitte Albania
Kompania Deloitte Albania kerkon te ndertoje nje skuader ne Shqiperi me profile senior per pozicionet Developer dhe Quality Assurance Tester
Data e publikimit: 2021-05-15 05:15:30
Lexo me teper

Kick-off event of Tirana Inc
Tirana Inc. - Programi i parë i inkubatoreve studentore (1 program -10 skuadra - 100 ditë).
Data e publikimit: 2021-04-27 06:59:03
Lexo me teper

Banka OTP Albania - Research Paper Competition_Edicioni i Dyte!
Edicioni i dyte i konkursit Research Paper vjen këtë vit me temën: E ARDHMJA E TURIZIMIT NË SHQIPËRI.
Data e publikimit: 2021-04-21 12:26:01
Lexo me teper


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 |
Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka