Datat e Provimeve

Orari i Provimeve për sezonin e   dimrit, ciklet e studimit Bachelor,  Master dhe Doktoraturë

 

 

Sezoni i provimeve të dimrit, për ciklin e parë të studimeve, do të zhvillohet në datat:    22.01.2024-16.02.2024  

 

 Orari i provimeve, Cikli i parë i studimeve Bachelor, drejtimi Inxhinieri Telekomunikacioni, Inxhinieri Informatike, Inxhinieri Elektronike.

 

 

Sezoni i provimeve të dimrit, për ciklin e dytë të studimeve, do të zhvillohet në datat:      29.01.2024-23.02.2024 

 

Orari i provimeveCikli i dytë i studimeve, Master Shkencor në Inxhinieri Telekomunikacioni, Master Shkencor në Inxhinieri Elektronike, Master Shkencor në Inxhinieri Informatike, Master Shkencor ne IAMaster Profesional në Teknologji Informacioni, Master Profesional ne Inxhinieri SoftwareMaster Profesional në Inxhinieri Informatike.

 

Sezoni i provimeve të dimrit, për ciklin e tretë të studimeve, do të zhvillohet në datat: 

 

Orari i provimeve, Cikli i tretë i studimeve, Doktoraturë në Telekomunikacion dhe Inxhinieri Informacioni, Doktoratur në Inxhinieri Informatike.

 

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka