Datat e Provimeve

Orari i Provimeve për sezonin e   vjeshtës, ciklet e studimit Bachelor,  Master dhe Doktoraturë

 

 

Sezoni i provimeve të verës, për ciklin e parë të studimeve, do të zhvillohet në datat:    08.09.2023-22.09.2023  

 

 Orari i provimeve, Cikli i parë i studimeve Bachelor, drejtimi Inxhinieri Telekomunikacioni, Inxhinieri Informatike, Inxhinieri Elektronike.

 

 

Sezoni i provimeve të verës, për ciklin e dytë të studimeve, do të zhvillohet në datat:      08.09.2023-22.09.2023 

 

Orari i provimeveCikli i dytë i studimeve, Master Shkencor në Inxhinieri Telekomunikacioni, Master Shkencor në Inxhinieri Elektronike, Master Shkencor në Inxhinieri Informatike, Master Profesional në Teknologji Informacioni, Master Profesional në Inxhinieri Informatike.

 

Sezoni i provimeve të verës, për ciklin e tretë të studimeve, do të zhvillohet në datat:  08.09.2023-22.09.2023

 

Orari i provimeve, Cikli i tretë i studimeve, Doktoraturë në Telekomunikacion dhe Inxhinieri Informacioni, Doktoratur në Inxhinieri Informatike.

 

 

 

 

Bashkëpunime ndërkombëtare Shërbimet Copyright © 2010-2021 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT)
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)
Sheshi Nënë Tereza 4, Tiranë
Telefon: +355.42.278159
Qendër Download Posta Elektronike Biblioteka